Rating: 4.375 sterren
8 stemmen

Bestelling: bij bestellingen gelieve rechtstreeks contact op te nemen.
Wat moet ik weten om eraan te kunnen beginnen:
- Nekomtrek
- knoop 1: 3kleuren knoop 2/3: 2kleuren
- Welk juweeltje
- Welke sluitting
- Eventueel extra juwelen aan de sluitting (+€1 per juweel)

HOE WERKT DE KERAMISCHE TEKENBAND

Onze anti-teken en vlooienband zijn gemaakt van Paracord en EM-keramiek kralen.
Deze kralen bevatten effectieve micro-organismen die op natuurlijke wijze uw hond beschermen tegen teken en vlooien.

De micro-organismen verhogen de natuurlijke weerstand van uw dier, waardoor ook de natuurlijke vochtbalans ondersteund wordt. Daarnaast bevat het keramiek een bepaalde resonantie, die niet merkbaar is voor mens en hond, maar die er wel voor zorgt dat uw hond minder aantrekkelijk is voor teken en vlooien.

Onderhoud: u dient de keramische kralen minimaal 1 x om de 2 weken af te spoelen met water(zonder reinigingsmiddel) en in het zonlicht(of onder een UV-lamp) te laten drogen. Op deze manier worden de micro-organismen in het keramiek weer opgeladen !

De anti- teken en vlooienband dient niet als halsband om de riem aan vast te maken, hiervoor is de sluiting te zwak.

Natuurlijk moet er ook gezegd worden dat deze banden geen 100% garantie bieden tegen teken, daar de werking verschillend kan zijn van hond tot hond. Chemische producten kunnen deze garantie echter ook niet bieden.

Tea Tree Shampoo is een volledig reinigende shampoo en geeft
optimale voeding aan droog haar. Het helpt bij jeuk en een schilferige rode huid. Het is een natuurlijke ontsmetter. De shampoo heeft een verzachtende, helende werking op wondjes en andere huidbeschadigingen.

Tevens ruikt hij super lekker en de gele schijn die vele witte honden hebben op hun vacht verdwijnt!

Sale!

Aqua Coolkeeper koelmat

€ 40,00 € 35,00
Sale!
Sale!

Aqua Coolkeeper koelmat

€ 40,00 € 35,00

UITVERKOOP BEPERKT BESCHIKBAAR

Aqua Coolkeeper koelmat helpt uw hond op een veilige en verantwoordelijke manier om koel te blijven bij warm weer. De Aqua Coolkeeper koelmat is ook geschikt voor andere huisdieren zoals fretten, katten en konijnen.

Honden hebben bijna geen zweetklieren. Ze kunnen hun lichaamstemperatuur alleen reguleren door te hijgen of door te zweten via hun voetkussentjes. Een hond kan op deze manier echter maar een klein deel van zijn overtollige lichaamswarmte kwijt. Daarom zijn honden gevoelig voor oververhitting.

Als u de koelmat in water legt, wordt het speciaal ontwikkelde HydroQuartz in het product geactiveerd tot een actief verkoelende gel. Deze hydroQuartz gel absorbeert de lichaamswarmte van uw hond en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk. Het verkoelende effect houdt tot wel een week stand

Onderdompeltijd 15MINUTEN
BLIJFT ZEKER EEN WEEK KOEL zonder dat je er iets aan moet doen. Ideaal voor binnenhuis, in de auto, voor een uitstapje met de hond,... 

afmeting: 90/80 (je kan deze in 2 delen splitsen dmv klitteband)

Prijzen inclusief BTW, Excl. verzendkost
Voor verzending/Bestelling gelieve rechtstreeks contact op te nemen