Hey daar, hondenliefhebbers!

Welkom bij Dogsbestfriends, waar de liefde voor honden en gezonde traktaties samenkomen.
We zijn ontstaan uit een passie voor het welzijn van onze harige vrienden, en het begon allemaal met een eenvoudig idee - honden met allergieproblemen helpen.

Toen we merkten dat veel honden last hadden van allergieën en moeite hadden met gewone snacks, besloten we ze te voorzien van natuurlijke snacks.
Onze traktaties zijn niet alleen lekker, maar ook gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder rare toevoegingen die hun maag van streek maken.

We zijn een beetje eigenwijs als het gaat om kwaliteit. Elk hapje dat we voorzien, is zorgvuldig gekozen en gebaseerd op feedback van onze harige klanten én hun baasjes.
We geloven in eerlijke, gezonde traktaties die niet alleen je hond een glimlach bezorgen, maar jou ook een goed gevoel geven als je ze geeft.

Bij Dogsbestfriends draait alles om die 'Kwispellende staart' en blije snoet. We willen de band tussen jou en je trouwe viervoeter versterken door snacks te bieden waar je op kunt vertrouwen. Dus, laten we samen een wereld creëren waarin honden altijd de beste vrienden zijn!

Laat ons weten hoe we kunnen helpen en laten we samen streven naar een blije, gezonde levensstijl voor onze beste vrienden. Want laten we eerlijk zijn, honden maken gewoon alles beter, nietwaar?

Pootjes en knuffels,
Het DogsBestFriends team

Je kan bij ons steeds terrecht na afspraak, dit elke dag tussen 12u en 21u
Wij zijn ook terug te vinden op markten & Evenementen Zie Agenda  voor meer info

 FacebookGROEP DogsBestFriends! is een toffe groep vol hondenliefhebbers, waar je leuke foto's met elkaar kan delen!
https://www.facebook.com/groups/343663539379903/

 

FacebookPAGINA DogsBestFriends is onze zakelijke pagina hier deel ik producten, evenementen,...

https://www.facebook.com/Dogsbestfriends.be