Zalmolie

€ 11,50

Zalmolie

€ 11,50

rijk aan omega 3 en omega 6 vetzuren. Deze vetzuren zijn goed voor hart- en bloedvaten, versterken het immuunsysteem, zorgen voor een betere vertering van het voedsel en kunnen gewrichtsklachten verminderen. Zalmolie is behulpzaam bij kale plekken en haaruitval het heeft een verzorgende factor. Zalmolie zorgt voor een stralende vacht en weinig haarverlies

Schapenvet

€ 11,50

Schapenvet

€ 11,50

is een ideale smaakmaker en ondersteunt en verbetert vertering, heeft een gunstige invoed op huid en vacht, betere voedselopname en is gunstig voor hart- en bloedvaten.

Sommige honden met allergie verdragen dit niet.

Hennep(zaad)olie

Deze koud geperste olie bevat een zeer uitgebalanceerde hoeveelheid aan omega 3 en 6 vetzuren. Deze vetzuren zijn goed voor hart- en bloedvaten, versterken het immuunsysteem, zorgen voor een betere vertering van het voedsel en kunnen gewrichtsklachten verminderen.
Wat hennepzaadolie zo bijzonder maakt is het gehalte aan gamma-linoleenzuur, deze helpen als je hond last heeft van allergie/huidziekte deze onderdrukt de chronische ontstekingen van de huid en zorgen voor een sneller herstel.